Facebook Twitter Gplus Flickr Pinterest YouTube E-mail RSS

Απόστολος Δοξιάδης:«Τι θέλω γω με αυτούς; Εγώ είμαι γαλαζοαίματος»

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο τίτλος άρθρου του κ. Απόστολου Δοξιάδη στην Καθημερινή αλλά φαίνεται ο αρχισυντάκτης δεν συμφωνούσε και έγινε πιο δραματικός: «Eφιάλτης καλοκαιρινής νύχτας»

Ο κύριος Δοξιάδης λοιπόν πριν περιγράψει τον τραμπουκισμό που πραγματικά υφίσταντο όλοι όσοι τολμούσαν να περάσουν αριστερά στην Βασ. Σοφίας περιγράφει, γλαφυρά το πως βρέθηκε εκεί και τι ακριβώς αυτός βλέπει.

Πριν προχωρήσω θα ήθελα να κάνω σαφές ότι το περιστατικό με τις υποχρεωτικές μούτζες μου φέρνει τόση βδελυγμία και αποστροφή όσο τίποτε άλλο.

Προχωρώ λοιπόν στην εμπειρία του κυρίου Δοξιάδη.
Γράφει:

Στο κέντρο της μόνιμης πλέον αποικίας των αντισκήνων, καμιά πενηνταριά άνθρωποι άκουγαν έναν να γραντζουνάει μια κιθάρα, μουρμουρώντας κάτι σαν τραγούδι, με ήχο ενοχλητικά ενισχυμένο.

Στο σύνταγμα εκεί στα αντίσκηνα στην αποικία ( κάτι σαν τσιγγάνοι δηλαδή ) κατά τον κύριο Δοξιάδη οι κιθάρες δεν βγάζουν μελωδία αλλά γρατζουνάνε. Οι τραγουδιστές δεν τραγουδούν αλλά μουρμουράνε. Κι είναι τόσο ενοχλητικοί όταν ενισχύουν τα γρατζουνίσματα και τις μουρμούρες. Τι κατάπτωσις. Τι κατάντια. Δυστυχώς δεν ομιλώ την Γαλλικήν ώστε να ταιριάζουν οι χαρακτηρισμοί.

Μόνο στο πεζοδρόμιο, μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη, δέκα τύποι με μια ντουντούκα κάτι φώναζαν.

Κατά τον κύριο Δοξιάδη δεν είναι πολίτες, δεν είναι άνθρωποι, δεν είναι άντρες ή γυναίκες είναι απλά τύποι. ( τι θέλουν αυτοί οι τύποι εδώ; απαπαπα ) Κάτι φώναζαν. Φαντάζομαι όχι εις την Γαλλικήν. Γιατί δεν μας λέτε τι … φώναζαν; Γιατί είναι τόσο επουσιώδες;

Ο στόχος μου ήταν να πάω σπίτι μου, βέβαια, όχι να μελετήσω τη φαινομενολογία της διαμαρτυρίας

Την μελετάς αγαπητέ μου. Την μελετάς και μάλιστα πολύ απαξιωτικά. Σε βαθμό που φαντάζει να έχεις προσωπικά μαζί τους. Μα τι λέω; Εσύ προσωπικά μαζί τους; Από που ως που;

Πρώτος στη σειρά μας ήταν ένας ταλαίπωρος με μηχανάκι.

Ταλαίπωρος. Με μηχανάκι. Πρόσεξα ότι σεις προφανώς όχι ταλαίπωρος οδηγείτε μηχανή, όπως λέτε στην πρώτη φράση του άρθρου σας. Δεν κάνω άλλο σχόλιο περί αυτού. Μια συμβουλή μόνο. Τα κυβικά είναι μέτρο σύγκρισης ακόμη και στους κάγκουρες. Σκεφτείτε το πριν ξανακάνετε τέτοια σύγκριση. Που να μπλέξεις τώρα με Περιστέρι, Αιγάλεω, Μπουρνάζι. Δεν λέει.

Η γενική απαξίωση για τους «τύπους» κι όχι πολίτες , για αυτούς που είναι μουστακαλήδες, φοράνε σορτς κι όχι λινό τσαλακωμένο, αμερικάνικα μπλουζάκια, κλπ μου προκαλεί τόση βδελυγμία και αποστροφή όση και ο τραμπουκισμός της μούτζας προς τη βουλή.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την διάθεσή σας να μην συνδιαλέγεστε σε καμία περίπτωση με τέτοιους τραμπούκους. Αλλά είναι περίεργη η διάθεσή σας να απαξιώσετε πλήρως κάθε …ταλαίπωρο … ο οποίος γρατζουνά μια κιθάρα, μουρμουρίζει ένα τραγούδι, φωνάζει κάτι.

Λυπάμαι που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους απαξιώνετε τόσο; Ελπίζω όχι γιατί δεν βλέπουν τις ταινίες σας. Ελπίζω η Μαρία Αντουανέτα να σας καταλάβαινε καλύτερα.

Powered By DT Author Box

Written by SykoFantiS_Bastoyni

 Απόστολος Δοξιάδης:«Τι θέλω γω με αυτούς; Εγώ είμαι γαλαζοαίματος»

Είμαι ο Μανώλης, Λατρεύω την αστρονομία, το κρύο, τη μουσική, και τις παθιασμένες κουβέντες. Είμαι ευαίσθητος, και όχι σαν τα μούτρα σας.

Author’s Website

 Απόστολος Δοξιάδης:«Τι θέλω γω με αυτούς; Εγώ είμαι γαλαζοαίματος»
 
 • http://www.arkoudos.com/ arkoudos

  Δεν κατάλαβα κάτι περισσότερο ή λιγότερο από το αρχικό σου tweet, οπότε, συνεχίζω να διαφωνώ για τους ίδιους λόγους:

  Δεν κόντραρα ποτέ, και με κανέναν που δεν του άρεσε το Σύνταγμα. Κυρίως, επειδή το Σύνταγμα δεν νιώθω ότι χρειάζεται την δική μου υποστήριξη, είναι αυτόφωτο και αυθύπαρκτο.

  Δεν χρειάζεται τον μαλάκα τον αρκούδο (και μάλιστα από τον καναπέ του) να κοντράρει όποιον διαφωνεί μαζί του – όσοι έχουν μάτια να δουν, αυτιά να ακούσουν, και καρδιά να καταλάβουν, καταλαβαίνουν.

  Οι υπόλοιποι, είτε μάχονται με άλλους τρόπους, είτε δεν το θεωρούν μείζον ως πρόβλημα, είτε, όπως ο κύριος περί ου ο λόγος, *απαξιούν*.

  Δεν με πειράζει. Δεν πάνε στο Σύνταγμα να τους διαλύσουν, λένε την γνώμη τους: οι του Συντάγματος είναι ξερωγω λεχρίτες που γρατζουνάνε άτεχνα μία κιθάρα, και βρωμίζουν το Σύνταγμα που τόση αίγλη μας χάρισε στις ομιλίες του αείμνηστου.

  Θλιβερό, κατ’ εμέ, ίσως αμυδρά προβοκατόρικο και εμετικό, ίσως μία τίμια γνώμη με την οποία δεν συμφωνώ.

  No big deal. Διαφωνώ και με άλλους, για άλλα πράγματα.

  ΑΝ όμως (που ειλικρινά, με το χέρι στην καρδιά, ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ) έγιναν αυτά που περιγράφει, τότε, προς τιμήν όσων πιστεύουν στην ουσία του Συντάγματος, στην ίδια ουσία που πιστεύω και γω, αδιαφορώ για το ποιος το λέει, πόσο πρίγκιπας είναι, και ασχολούμαι με το σιχαμερό τραμπουκισμό, να τον πατήσω κάτω και να λήξει. Ξαναλέω: όχι ως αφορμή για ξεχέσω το σύνταγμα, όσο για να το προστατέψω από τους πέντε *μαλάκες* που αυτοπροσδιορίζονται ως ήρωες.

  Αλλά αν ΔΕΝ έγινε, τότε μιλάμε για έναν προβοκάτορα ψεύτη. Οπότε, ο πριγκιπικός του κώλος δεν είναι το ζητούμενο, και το μείζον δεν είναι πια η περιγραφή της κιθάρας που τραγουδάει, αλλά η έντεχνη, χειραγωγημένη, γκεμπελική προσπάθεια να μολυνθεί το όνειρο.

  Και με αυτό, θα μπορούσα να αντιδράσω.

  (Θα ‘γραφα άλλα, αλλά είμαι υπέρ της μη-βίας. )

  Εν κατακλείδι; Διαφωνώ για τους λόγους που αντιδράς. Ή έγινε, και θέλουν χέσιμο τα παλικαράκια πριν απο οτιδήποτε άλλο και στο ίδιο, αν όχι μεγαλύτερο μέγεθος, ή δεν έγινε και ο κύριος είναι προβοκάτορας – οπότε, το λιγότερο, σταρχίδια μας η άποψή του για την ντουντούκα.

  Γνώμη μου.

  • http://www.e-cannibals.gr SykoFantiS_Bastoyni

   Γιάννη νομίζω κάνω ξεκάθαρο ότι το περιστατικό με την μούτζα με αναγουλιάζει.

   Και σε καμία περίπτωση δεν θα πω Δοξιάδη δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς ώς έλεγε ο αείμνηστος Μένιος.

   Λέω πως ο κ. Δοξιάδης στήνει ένα κινηματογραφικό σκηνικό ( πολύ απαξιωτικό για όσους είναι εκεί ) για να μας περιγράψει τον τραμπουκισμό. Σκηνοθέτης γαρ.

   Με αυτόν τον τρόπο τραμπούκοι δεν είναι μόνο όσοι φράζουν τον δρόμο αλλά κι ο κιθαρίστας , ο τραγουδιστής , αυτός που κρατά την ντουντούκα , αυτός που λέει ένα μήνυμα. Όλοι.

   Ε λοιπόν εγώ αυτό το θεωρώ κακοήθεια. Προσωπική μου εκτίμηση

   • http://www.arkoudos.com/ arkoudos

    Α, ok. Λάθος το έπιασα, τώρα σε κατάλαβα. Με το ‘κακοήθεια’ με βρίσκεις σύμφωνο, και προχωράμε.

 • http://www.cyberella.info Cyberella

  To χειρότερο είναι πως επικαλείται τον Παπουτση… Ένιωθε ότι απειλείται δηλαδή;
  Και κάτι άλλο, στην Αθήνα του 21ου αιώνα (φαντάζομαι πως σε αυτή αναφέρεται και όχι στην Αθήνα του 1ου παγκόσμιου πολέμου) τα μεγάλα ξενοδοχεία και ζαχαροπλαστεία που πουλάνε την πάστα 10€ κανείς δεν τα χαίρεται.
  Αν είναι να χαιρόμαστε κοιτάζοντας σε καλοκαιρινές βόλτες τα μεγάλα φωτισμένα νεοκλασσικα κτίρια όταν δεν έχουμε να πληρώσουμε τη ΔΕΗ και κοινοχρηστα τότε απλά δεν έχουμε καμία απολυτως επαφή με την πραγματικότητα.

  • http://www.arkoudos.com/ arkoudos

   Προφανώς, αν ένιωθε πως απειλείται, και ήθελε τον …Παπουτσή να τον σώσει, είναι παντελώς στον κόσμο του.

   Δηλαδή, εντελώς σε άλλον πλανήτη.

   Καμία αντίρρηση επ’ αυτού.

 • http://alopeki.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE alopeki

  Ο άνθρωπος των γραμμάτων αραδιάζει 5 φορές την λέξη “τέιπ” κορδέλα το λένε αγράμματε.

 • http://antidrasiandsex.blogspot.com antidrasex

  Συμφωνώ μεν με τον Αρκούδο στην ουσία αυτού που λεει, αλλά συμφωνώ με τον Συκοφάντη περισσότερο, για τον απλό λόγο:
  Η πρότερη περιγραφή και το ύφος αυτή, δείχνει την μη αντικειμενικότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου προς τα πράγματα.
  Οπότε και το περιγραφόμενο συμβάν, αν δεν είναι ψέμα, είναι στην καλύτερη “κάπως έτσι περίπου”.
  Μην ξεχνάμε ότι αυτούς που κατηγορεί στο τέλος του “άρθρου” του, είναι αυτοί ακριβώς προς τους οποίου έλεγε πριν καμιά μέρα “Τολμήστε”.
  Χου, ρε, που θα έλεγε και ο Γεωργίου.

  • http://www.e-cannibals.gr SykoFantiS_Bastoyni

   Τον φαντάζεσαι καλεσμένο στην εκπομπή του Γεωργίου χαχαχα

 • http://www.cyberella.info Cyberella

  Έστω το έγινε Αρκουδε το γεγονός, αυτο δεν λόγος να απαξιώσει ο κυριουλης να απαξιώσει ο,τι συμβαίνει εκει.
  Δεν πήγε εκει με την ψυχή του, με την ισχυρή θέληση να βοηθήσει τον κοσμο να συνειδητοποιήσει. Ήταν απλά ένας περαστικός, ή μάλλον ένα ουφο που δεν ξέρει τι συμβαίνει στην πόλη του και στη χώρα του και το ειδε όλο σε φουλ δόση στο Συνταγμα.
  Γι αυτο και το κείμενο ουτε ψυχή έχει, ουτε συναίσθημα, ουτε καν αγωνία…
  Ένας θλιβερος περαστικός κυριουλης.

  • http://www.arkoudos.com/ arkoudos

   Δεν υποχρεούται να καταλάβει τι γίνεται στο Σύνταγμα. (Εμείς λέμε ότι) θέλει καρδιά και λογική μαζί, αυτός δεν το πιάνει.

   Δεν το έχει.

   Ε, η θέση μου είναι πως δεν τον μαλώνω.

   Αν είναι ψεύτης, είναι τραμπούκος, οπότε δεν είναι διόλου ηλίθιος και λάθος καταλάβαμε όλοι. Αλλά αν όντως έγινε, θεωρώ σοβαρότερο και σημαντικότερο να ασχοληθώ με τα μαλακισμένα που (νομίζουν ότι) κινούνται στο όνομα της πλατείας, και στο όνομα αυτών που ονειρεύονται -παρά έναν (ξεπεσμένο) πρίγκιπα που του λείπει το πάθος.

   Αυτό προσπαθώ να πω.

   • http://www.e-cannibals.gr SykoFantiS_Bastoyni

    Σε αυτό συμφωνώ. είναι πράγματι πολύ σοβαρό το περιστατικό με την υποχρεωτική μούτζα. Αν έγινε ή αν συνεχίζει να γίνεται οφείλουμε όλοι να ασχοληθούμε και να το καταδικάσουμε.

    Έχεις δίκιο Γιάννη.

 • http://metablogging.gr nikan

  Δεν περνάει από κανενός το μυαλό ότι αν κάποιος έχει υποστεί τέτοιο τραμπουκισμό γράφει εν θερμώ κι ότι αυτά με τα οποία ‘στολίζει’ το Σύνταγμα και λίγα είναι;
  Και, παρεπιπτόντως, δεν είναι όλα στο απυρόβλητο. Το ότι η πλατεία αισθητικώς είναι για κλάμματα πρέπει να είναι κανείς πολύ πορωμένος να μην το βλέπεις. Εγώ που περνάω κάθε μέρα από κει θλίβομαι. Κι αυτό δεν έχει καμιά σχέση με το όποιο πολιτικό περιεχόμενο της υπόθεσης. Μας είχαν ενοχλήσει τα παρκαρισμένα της ΝΔ και του Κακλαμάνη θυμίζω.

  • Dim

   Συγνώμη @nikan αλλά το “εν θερμώ” δεν δικαιολογείται ημέρες αργότερα, σε άρθρο στην Καθημερινή!

 • http://metablogging.gr nikan

  Και κάτι ακόμα: στο τουήτ σου έγραφες: “Όσο μου τη δίνει ο τραμπουκισμός μου τη δίνουν και κάτι τύποι ως τον Δοξιάδη που νομίζουν πως είναι πρίγκιπες” Όχι, φίλε Μανώλη. Δεν είναι καθόλου το ίδιο η όποια έκφραση άποψης με τον εξαναγκασμό σε μια πράξη που δε συμφωνείς. Είναι τέλεια ισοπέδωση να τα βάζουμε στην παλάτζα και να τα βρίσκουμε ισοβαρή.

  • http://antidrasiandsex.blogspot.com antidrasex

   Και είναι τέλεια ισοπέδωση, να χαρακτηρίζεις ολόκληρη την πλατεία, με την μαλακία που μπορεί να έπιασε 4-5 σε μια γωνία της.

   • http://metablogging.gr nikan

    Που και ποιός χαρακτήρισε ολόκληρη την πλατεία; Άλλο δεν μας αρέσει το ύφος κι άλλο τι λέει κάποιος. Και σίγουρα ΔΕΝ λέει για ότι όλη η πλατεία είναι τραμπούκοι. Και πια πλατεία άλλωστε; Την πάνω ή την κάτω; Κι εσείς οι ίδιοι έχετε κάνει αυτή τη διάκριση πολλές φορές.

  • http://www.e-cannibals.gr SykoFantiS_Bastoyni

   Νίκο δεν υπερασπίζομαι την αισθητική της πλατείας. Στο κάτω κάτω δεν είναι εκεί όσοι είναι για να κάνουν πασαρέλα. Αντιδρώ όπως θα αντιδρούσα σε κάθε ένα που απαξιώνει με τέτοια κριτήρια ένα πολιτικό κίνημα, πέραν του αν συμφωνώ με αυτό ή όχι. Όπως είπα και στον Αρκούδο θεωρώ ότι το με κείμενό το στήνει ένα απαξιωτικό σκηνικό (γρατζουνάει – μουρμουάραει μουστακαλήδες – ταλαίπωροι – πριν περιγράψει τον τραμπουκισμό της μούτζας. Αυτό για μένα είναι κακοήθεια.

   Αν δεν με διαβάζεις πρώτη φορά νομίζω θα ξέρεις ότι έχω πολύ καιρό πριν πει πόσο επικίνδυνη για μένα είναι αυτή η μούτζα.

   Ακόμα κι αν συμφωνούσα μαζί σου θα έλεγα ότι η ισοπέδωση δεν προέρχεται μόνο από την μία μεριά αλλά κι από την άλλη.

   Πράγματι είναι τέλεια ισοπέδωση ο χαρακτηρισμός ενός κινήματος από 2-3 5 τραμπούκους φασίστες.

 • http://www.cyberella.info Cyberella

  Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι σοκαριζόμαστε από την αισθητική της πλατείας.
  Αυτή δεν είναι η κοινωνία μας;
  Όλοι αυτοί οι άνθρωποι μαζεμένοι από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα σε μία πλατεία που έχει γίνει ένα μικρό χωριό που στην τελική αντικατοπτρίζει τη σημερινή μας κοινωνία.
  Γιατί παθαίνουμε σοκ για τον τυπάκο που δεν αφήνει να περάσεις αν δεν ρίξεις μούτζα και δεν σοκαριζόμαστε με τον συνεχή κοινωνικό (του κάθε μαλάκα δηλαδή) και κρατικό ψυχαναγκασμό που ζούμε κάθε μέρα στις πόλεις μας;
  Ο κυριούλης ήταν περαστικός.
  Έτσι περαστικός χαρακτηρίζει το κίνημα με ό,τι συμβαίνει στην “άνω πλατεία”.
  Δηλαδή αν πετύχαινε τους Χρυσαυγίτες θα χαρακτήριζε το κίνημα φασιστικό;
  Τέλος, ο κυριούλης αν πραγματικά είναι κύριος και όχι κυριούλης γιατί δεν εξήγησε στον ανεγκέφαλο που τον ψυχανάγκαζε να δώσει μούτζα με λογικά επιχειρήματα πως αυτή η πράξη είναι τραμπούκικη;
  Δηλαδή ή είμαστε μόνιμα περαστικοί ή θέλουμε πραγματικά να αλλάξουμε την αποδομημένη μας κοινωνία.

 • Vicki Kolovou

  Καλημέρα σας,

  Έχω βρεθεί στην παραπάνω κατάσταση, να μου ορίζουν κάποιοι ‘κρατούντες την εξουσία του tape’ ή όπως θέλετε πείτε το, για το που θα περάσω ή όχι με την μηχανή μου και ομολογώ ότι θα ήμουν εξίσου ειρωνική αν έγραφα και εγώ κάπου, αφού θα είχα εκνευριστεί προηγουμένως από Κυρίους(?) σαν τους αναφερόμενους. Συμφωνώ μαζί σου Μανώλη, ότι είναι ειρωνικός προς κάποιους αλλά ως άνθρωπος που οδηγεί παπί και ζει στο Περιστέρι καθόλου δεν θίχτηκα! Μου είναι αδιάφοροι όσοι πιστεύουν ότι δεν είναι in να οδηγώ παπί ή να μένω στο Περιστέρι.
  Με ενοχλεί όμως όταν μου ορίζουν που μπορώ και που δεν μπορώ να πάω και… θα εκνευριστώ και θα σύρω τα ίδια αδιαφορώντας αν ‘φαίνομαι υπεράνω’. Με στεναχωρεί η Πλατεία Συντάγματος (δουλεύω δίπλα και περνώ καθημερινά) που έχει καταντήσει βρώμικη και άθλια.
  Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από την ουσία του άρθρου.

  • http://www.e-cannibals.gr SykoFantiS_Bastoyni

   Βίκυ θα προσπαθήσω να ξαναθέσω τον προβληματισμό μου. Σε ένα κείμενο που αφιερώνεις πάνω από το μισό για να περιγράψεις την πλατεία κι όχι για να πεις το γεγονός του τραμπουκισμού από μόνο του με ενοχλεί.

   Αν έλεγε, πήγα να περάσω και είδα αυτό, έκανα στροφή και έφυγα και τους στολίζω τώρα με χίλια δυο κοσμητικά θα ήμουν μαζί του.

   Ανισοβαρώς βάζει τον τραμπουκισμό ως αποτέλεσμα του κινήματος.

   Οι χαρακτηρισμοί είναι συνεχείς και απαξιωτικοί χωρίς λόγο.

   Αν έγραφε δυο κείμενα ένα για τον τραμπουκισμό κι ένα για την αισθητική της πλατείας θα ήμουν πάλι μαζί του.

   Ο συγκερασμός των δυο ( που δίνει την εντύπωση ) το ένα είναι αποτέλεσμα του άλλου το θεωρώ άδικο και κακοηθέστατο.

   • http://metablogging.gr nikan

    Μανώλη, επανέρχομαι γιατί δεν πρόλαβα το πρωί να πω ότι ήθελα να πω: είσαι πολύ φάουλ μ’ αυτό το ποστ.

    Πρώτα πρώτα γιατί κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό για το οποίο κατηγορείς το Δοξιάδη: τον ειρωνεύεσαι, του αποδίδεις το χαρακτηρισμό πρίγκηπα, τον λές έμμεσα κάγκουρα κτλ

    Δεύτερον και κυριώτερο, γιατί, άθελα σου, είμαι σίγουρος, εφαρμόζεις τον πιο σκαιό κανόνα της προπαγάνδας: την επίθεση ad hominem. Κάποιος καταγγέλει ένα γεγονός κι εσύ αντί ν’ ασχοληθείς με το πολύ σοβαρό που καταγγέλει, (που, σημειωτέον, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και χρήζει επιβεβαίωσης, κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω ν’ ασχοληθεί κανείς) ασχολείσαι με τον άνθρωπο που το καταγγέλει για να κατεφέρεις τελικά τι; Να στρέψεις την προσοχή όλων, σ’ αυτόν, στις ιδέες του, την πολιτική του θέαση των πραγμάτων, την υποτιθέμενη αλαζονεία του κτλ και να είναι αυτό που θα μείνει απ’ όλη την συζήτηση.
    Και πραγματικά, στο δικό μου μικρό ορίζοντα είσαι ο μόνος άλλος που μιλάει για το γεγονός πέραν του Δοξιάδη, και βασικά το κουκουλώνεις. Δεν έχει σημασία αν δεν συμφωνείς, αν το καταγγέλεις όπως λες. Η επίθεση ad hominem δούλεψε.
    Κι οι περισσότεροι από τους άλλους σχολιαστές το βρίσκουν μια χαρά επίσης. Κλείνω και δεν θα επανέλθω μ’ ένα τεράστιο ‘κρίμα’.

    • http://www.e-cannibals.gr SykoFantiS_Bastoyni

     Όταν κάνω ένα λάθος δεν είμαι από αυτούς που ντρέπονται να το αναγνωρίσουν.

     Ομολογώ λοιπόν ότι το καταγγελλόμενο γεγονός από τον Δοξιάδη είναι πολύ πιο σοβαρό και ανήθικο από όποιον τρόπο επέλεξε αυτός να το περιγράψει στο άρθρο του.

     Ζητώ συγνώμη λοιπόν, όχι για αυτά που έγραψα, τα οποία δεν τα αναιρώ διόλου, αλλά γιατί έπρεπε και πρέπει να ασχοληθεί κανείς πρώτα με την κακοήθεια όσων έκαναν τον τραμπουκισμό ( αν τον έκαναν ) και ύστερα με τον τρόπο γραφής του Δοξιάδη και τους λόγους για τους οποίους το κάνει.

© Creative Commons License
Εξομολογήσεις Κανιβάλων by SykoFantiS Bastoyni is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.
Based on a work at http://www.e-cannibals.gr/blog/.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.e-cannibals.gr/blog/

wordpress counter
.