Ελληνική Ιστοσελίδα English Web Site
Γραφείο Τύπου Χάρτης Ιστού Υπηρεσίες
9 Απριλίου 2013
Photo
Η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» ανακοινώνουν ότι ξεκίνησε η λειτουργία του νέου διαδικτυακού τόπου του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», www.digitalplan.gov.gr, ο οποίος αποτελεί πλέον το κεντρικό σημείο πληροφόρησης για το Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση".

Ειδήσεις Ε.Π. Ειδήσεις ΚτΠ
Το Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) ενημερώνει για την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης, με βασικό περιεχόμενο το σχέδιο της  διακήρυξης του υποέργου 6, με τίτλο «Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης Προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της ΓΣΕΕ»
Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων θέτει σε δημόσια διαβούλευση την προκήρυξη του έργου "Ψηφιακές Υπηρεσίες Δημόσιας Περιουσίας και Εθνικών Κληροδοτημάτων (ΨΥ-ΔΗ.ΠΕ.Ε.Κ)"
Το Επιμελητήριο Δράμας θέτει σε δημόσια διαβούλευση την προκήρυξη για το έργο "Κόμβος Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Επιμελητηρίου Δράμας".
Η ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ σας ενημερώνει ότι έχει τεθεί σε ισχύ η εφαρμογή του Οδηγού Λειτουργίας Κεντρικού Λογαριασμού ΕΣΠΑ.
Η ΕΥΔ Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" ανακοινώνει την τροποποίηση της πρόσκλησης 22.3 με τίτλο "Ψηφιακές Υπηρεσίες Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης". Η υποβολή των προτάσεων είναι δυνατή από την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2010.
Η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού, σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προχωρά σε Δημόσια Διαβούλευση για τη δράση «Ανάπτυξη Υποδομών Ευρυζωνικής Πρόσβασης σε Αγροτικές και Νησιωτικές Περιοχές». 
Η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού ανακοινώνει την παράταση της Δημόσιας Διαβούλευσης για τους όρους διακήρυξης του Διεθνούς Διαγωνισμού με σκοπό την ανάθεση Σύμβασης Παραχώρησης με αντικείμενο τη Διαχείριση, Αξιοποίηση, Συντήρηση και περαιτέρω Ανάπτυξη των Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών (ΜΑΝ) έως και τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011.
Η ΕΥΔ ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση» πρόκειται να αναθέσει με τις διαδικασίες που προβλέπονται στο άρθρο 3 παρ. 2 Π.Δ. 4/2002 (ΦΕΚ Α’ 3) για την εκτέλεση ενεργειών τεχνικής υποστήριξης εφαρμογής το έργο με τίτλο «Προμήθεια αναλωσίμων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών».Ψηφοφορίες
Κάνετε online αγορές; Αισθάνεστε ασφαλής;
html 
html 
html 
html 
html 
 Ψηφίστε 
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
   Ταυτότητα   :   Προσβασιμότητα   :   Χάρτης Ιστού   :  Όροι Χρήσης   :  Επισκεψιμότητα Κόμβου  
Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Κοινωνία της Πληροφορίας ©2005 Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης Ευρωπαϊκή Επιτροπή