Και πάλι μαζί

Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τη τελευταία φορά που έγραψα στο blog μου! Ο λόγος ήταν προβλήματα σε επίπεδο software στο server στον οποίο βρισκόταν το site μου! Η βάση δεδομένων του blog καταστράφηκε, αφήνοντάς μου ελάχιστα περιθώρια για να κάνω οτιδήποτε και να περιμένω τη βοήθεια της εταιρίας στην οποία έκανα hosting η οποία δυστυχώς για πάνω από ένα μήνα με αγνοούσε επιδεικτικά, αφήνοντας το site μου κάτω και αδιαφορώντας για τα προβλήματα που προξένησε η δική τους αμέλεια! Μέχρι να πάρω τη κατάσταση πλήρως στα χέρια μου, φοβόμουν ότι είχαν χαθεί για πάντα τα 300 και πλέον άρθρα που είχα γράψει! Τέλος καλό όλα καλά! Πλέον είμαι σε άλλη εταιρία και ετοιμάζομαι για την αγορά dedicated server εφόσον όλα πάνε καλά! Είχα τόσα να γράψω όλες αυτές τις μέρες και μου έλειψε ιδιαίτερα η επικοινωνία μέσω του blog. Σύντομα θα αναφερθώ αναλυτικά στη διαδικασία που ακολούθησα για να σώσω τη βάση, η οποία δεν είναι καθόλου συνηθισμένη και πραγματικά εύχομαι να μην χρειαστεί να την ακολουθήσει κανείς άλλος! Και πάλι λοιπόν μαζί!

5 σχόλια στο Και πάλι μαζί

  1. Έλα μωρέ… Τσώωωωωωπα, πάλι μαζί θα τα διορθώσουμε την επόμενη φορά (φτού κακά μακριά από μας!!!!!)

    Να μου πεις για τον dedicated τι θα κάνουμε!

  2. Τώρα πρέπει να φτιάξω και τα δικά σου :)
    Τον dedicated τον θέλω άμεσα και πρέπει να μιλήσουμε ;)

  3. Εκτός από την αλλαγή του server παρατηρώ και αλλαγή στο Theme. Άντε καλή επιτυχία στο νέο σου Blog. Μη σταματάς. Keep Blogging!

  4. Παναγιώτη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και το ενδιαφέρον σου! Δεν θα σταματήσω και πλέον επέστρεψα με μεγαλύτερο πάθος και περισσότερη όρεξη! Ελπίζω να σε δώ και σένα το ίδιο δυναμικό στο νέο σου ξεκίνημα ;)