Spyros Angelopoulos

Assistant Professor - Information Management

e-government, Διαδίκτυο, Πολιτική, Προσωπικά

Συζήτηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Την Τρίτη που μας πέρασε, ο υποψήφιος για τη προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκε στα Χανιά και μαζί με τον φίλο Βαγγέλη Γιαννόπουλο, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί του για θέματα όπως η παιδεία, το περιβάλλον, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αλλά φυσικά και για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Ο χρόνος που είχε στη διάθεσή του ήταν πραγματικά περιορισμένος, αλλά οι απαντήσεις που έδωσε σε όλα τα ερωτήματα που του θέσαμε ήταν πλήρεις και έκαναν ξεκάθαρες τις θέσεις του. Η εμπειρία του να ακούς από κοντά τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλύει όλα αυτά τα θέματα είναι πραγματικά μοναδική και μπορείτε να πάρετε μία γεύση, ακούγοντας τη συζήτηση που είχαμε μαζί του!


(click 2 download)

Αγγελόπουλος Σπύρος και Ευάγγελος Βενιζέλος

19 comments

 1. Sofia - 26 October 2007 10:56

  Άκουσα την συνέντευξη. Για να πω την αλήθεια δεν μου φαίνεται πολύ αληθινή. Σαν να πήρες από μια άλλη συνέντευξη του Βενιζέλου τα λόγια του και το μοντάρισες έτσι ώστε να φαίνεται σαν δικιά σου συνέντευξη. Άσε που μου φαίνεται οτι τα έχω ξανακούσει κάπου αυτά που λέει… Όποια και να είναι η αλήθεια, έκανες καλή δουλειά πάντως.

  Reply
 2. @ngel - 26 October 2007 16:49

  Σοφία, δεν έχω κάποιο λόγο να δημοσιεύσω ψεύτικη συνέντευξη του κ. Βενιζέλου! Η συνέντευξη είναι πραγματική και είμαι σίγουρος ότι μπορείς να βρείς τρόπους να το επιβεβαιώσεις! Αναφέρθηκα από την αρχή στο πρόβλημα που υπήρχε στη δική μου φωνή και στου Βαγγέλη και ο λόγος που ακούγεται έτσι είναι ότι δεν ήθελα να “πειράξω” καθόλου τη φωνή του κ. Βενιζέλου, αλλά έπρεπε να διορθώσω την ένταση στις δικές μας και να αφαιρέσω τον θόρυβο! Όταν επιβεβαιώσεις τη γνησιότητα της συζήτησης, θα χαρώ να το αναφέρεις κι εδώ!

  Reply
 3. athinaida - 26 October 2007 19:41

  Μπράβο Σπύρο. Από εσωκομματικές πηγές (ξέρεις από που…), άκουσα ότι έχει θορυβήσει η επιτυχία σου αυτή;-) Πολύ καλή δουλειά, παρά το πρόβλημα του ήχου!

  Reply
 4. saska - 26 October 2007 20:31

  Πριν λίγο ήσουν πρώτο θέμα στο PRESS. Mάλλον τα βρήκατε ;

  Reply
 5. @ngel - 26 October 2007 20:45

  @athinaida: Ανθή το ξέρω… χθές ήρθε “επιτελείο” στα Χανιά για να μου “μιλήσει” και με έχουν πάρει αμέτρητα τηλέφωνα, και φυσικά όχι για τα γεννέθλιά μου :)

  @saska: Μόλις τώρα το είδα! Σε ευχαριστώ που το ανέφερες! Φυσικά και πάλι δεν τους έστειλα εγώ τίποτα, αλλά από τα σχόλια που έχουν γίνει μπορώ να καταλάβω γιατί το δημοσίευσαν!

  Reply
 6. Evangelos - 26 October 2007 21:47

  Πολύ σημαντική επιτυχία. Μπράβο.

  Reply
 7. @ngel - 27 October 2007 11:40

  Κάποιοι, δεν μπόρεσαν τελικά να το αντέξουν και κυκλοφόρησαν επεξεργασμένα αρχεία της συνέντευξης, ώστε αυτή να φαίνεται ψεύτικη, εκμεταλλευόμενοι το πρόβλημα του ήχου στις φωνές μας! Το original αρχεία της συζήτησης, μπορείτε να το κατεβάζετε από εδώ! Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι! Η συζήτηση είναι πραγματική και θα αναγκαστούν να βρούν άλλους τρόπους και άλλους στόχους για να πετάξουν τη λάσπη τους! Πραγματικά λυπάμαι για τη κατάντια κάποιων ανθρώπων που δε μπορούν να εξυπηρετήσουν άξια τα συμφέροντα των αφεντικών τους και αναγκάζονται να καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους!

  Reply
 8. xristos0510 - 27 October 2007 14:06

  Apokaleis ton Venizelo ”Kirie Proedre” ?

  Reply
 9. bennygap - 27 October 2007 14:07

  Σπύρο, Συγχαρητήρια για την συνέντευξη!

  Reply
 10. nmpardakis - 27 October 2007 17:38

  Mήπως έμα8ες και για την συνάντηση με τους bloggers;

  Reply
 11. @ngel - 27 October 2007 19:21

  @xristos0510: Φίλε Χρήστο, όχι εγώ, ο Βαγγέλης, και αυτό επειδή ρωτήσαμε ποια θα ήταν η σωστή προσφώνηση και μας είπαν ότι έναν υποψήφιο για ένα αξίωμα τον αποκαλείς με τον τίτλο του αξιώματος που διεκδικεί! Το έχω ξανακούσει από παρουσιαστές ειδήσεων, επομένως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχουμε κάνει κάποιο λάθος!

  @nmpardakis: Νίκο, όχι, δεν ξέρω κάτι! Έχεις ενημερωθεί εσύ;

  Reply
 12. nmpardakis - 27 October 2007 19:31

  Oχι και περιμενω τον κωδικό μου.

  Κοιτα, αν δεν γίνει μέχρι το άλλο σ.κ. δεν θα γίνει καθόλου, και δεν είναι και ότι καλύτερο..!

  Reply
 13. @ngel - 27 October 2007 19:37

  Συμφωνώ, και δυστυχώς δε θα μπορέσω μετά να συμμετέχω, γιατί τι Δευτέρα μπαίνω φαντάρος! Ούτε να ψηφίσω δε θα μπορέσω… :(

  Reply
 14. xristos0510 - 28 October 2007 00:37

  @angel,
  καταλαβαίνω αυτό που λες,
  αλλά, με αυτή τη λογική γιατί τον κ. Παπανδρέου, τον κ. Αλαβάνο και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς στην προεκλογική περίοδο δεν τους αποκαλούσαν ”κύριε Πρωθυπουργέ”;

  Ποτέ επίσης δεν έχω ακούσει έναν υποψήφιο βουλευτή που δεν έχει ξανα βγει να τον προσφωνούν ”κύριες βουλευτά”.

  Reply
 15. @ngel - 28 October 2007 01:03

  @xristos0510: Φίλε Χρήστο, και όμως, επειδή η περίοδος των εκλογών είναι ακόμα νοπή στη σκέψη μας, θυμάμαι δημοσιογράφους που αποκαλούσαν τους υποψήφιους με το τίτλο του αξιόματος! Αυτό λογικά γίνεται για να μην χρησιμοποιούν το “υποψήφιε” κατά τη προσφώνηση! Πάντως, επειδή ξαναρώτησα και σήμερα, επειδή η ερώτησή σου με έβαλε σε σκέψεις, μου είπαν ότι αυτό είναι το σωστό!

  Reply
 16. xristos0510 - 28 October 2007 01:56

  OK, δεν έχω πρόβλημα, απλώς μου προξένησε εντύπωση!

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
%d bloggers like this: